Winkelwagen is leeg
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Go4Dry Schoenendroger GRATIS verzending!

PDFE-mailadres
Go4Dry Schoenendroger GRATIS verzending!
go4dry
g4d2
schoen-g4d

€ 74,95
FabrikantGo4Dry

Go4Dry Schoenendroger GRATIS verzending

De Schoenendroger voor iedereen!

De schoenendroger van Go4Dry is een compact huishoudelijk apparaat dat je schoenen eenvoudig reinigt en droogt. De Go4Dry werkt zonder water. Vieze geurtjes verdwijnen en je schoenen worden weer droog en bacterievrij. Sportschoen maar ook luxe lederenschoenen kunnen allemaal eenvoudig op de Go4Dry schoenendroger. 

Twee programma's: De schoenendroger werkt met twee programma's en is daardoor eenvoudig in gebruik. 

  1. Sportschoenen 5 minuten ozon en 20 minuten drogen op ca. 65°C
  2. Luxe schoenen 5 minuten ozon en 40 minuten drogen op ca. 45°C

Wat is ozon: Dit is de meest natuurlijke en effectieve manier om geuren te bestrijden. De ozonlaag beschermt de aarde tegen schadelijke straling en heeft ook sterk desinfecterende eigenschappen. Het is de meest natuurlijke manier om bacteriën en schimmels onschadelijk te maken en om geuren te verwijderen. De gemiddelde hoeveelheid ozon die de Go4Dry schoenendroger produceert is extreem klein en valt binnen de wettelijke grenswaarden van de gezondheidsraad. Ozondeeltjes worden na enige tijd weer zuurstof. 

Inklapbaar: De Go4Dry schoenendroger is inklapbaar en neemt hierdoor weinig ruimte in om op te bergen. Deze kan bijvoorbeeld makkelijk in uw kast, sporttas of koffer.

Gewicht: De Go4Dry schoenendroger weegt 1,4 kg.

Nu ook in zwart/rood!

 

 aanbieding banner
  
   

 

Merkenoverzicht