Winkelwagen is leeg

Over CyclingWeb.nl

Wie is CyclingWeb.nl?

CyclingWeb.nl is de online specialist voor Racefiets onderdelen, Fietsaccessoires, ATB/MTB onderdelen, Fietskleding en Sportvoeding. Gratis verzending vanaf €50 en Gratis cadeau.

We werken enkel met professionals en topmerken. Deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan.

Wij zorgen voor gunstige inkoopprijzen, omdat we grote hoeveelheden afnemen. Continue werken we aan het voordeel voor onze klanten. Door te bezuinigen en te automatiseren kunnen we u continue een scherpe prijs geven.

Fietsonderdelen, Fietsaccessoires, Fietskleding, sportvoeding & Verzorging bij CyclingWeb.nl

CyclingWeb.nl is er speciaal voor de sportieve wielrenner, mountainbiker, ATB-er en baanrenner die voor kwaliteit kiest. CyclingWeb.nl heeft voor deze fietsers een speciaal samengesteld assortiment op het gebied van Fietsonderdelen, Fietsaccessoires, Fietskleding, en (sport) Voeding & Verzorging in de ruimste zin van het woord.

Warenwet

CyclingWeb.nl verkoopt geen anabole steroïden, ephedra of andere verboden stoffen. Sportvoeding en voedingssupplementen vallen onder de Warenwet. De producten die wij verkopen bevatten geen inhoudsstoffen die voor de Warenwet verboden zijn. Dit betekent niet dat elk product direct is toegestaan bij wedstrijdsport. U dient als (gecontroleerde) wedstrijdatleet altijd zelf de verantwoordelijkheid te nemen om de ingrediënten te controleren aan de hand van de door uw vereniging verstrekte dopinglijst. Wegens de omvangrijkheid van de diverse sportbonden kunnen wij niet altijd volledig en/of direct op de hoogte zijn van de individuele regelgeving.

Voedingssupplementen en topsport

Topsporters die met dopingcontrole te maken hebben zullen uitsluitend producten willen gebruiken die gegarandeerd “doping proof” zijn. Deze garantie is alleen mogelijk als men uitsluitend gebruik maakt van producten die per batch op doping zijn geanalyseerd en dopingvrij zijn bevonden. Wegens de hoge kosten die doorberekend moeten worden in de kostprijs van het product kiest niet ieder merk voor deze oplossing. Topsporters die de behoefte hebben aan deze garantie verwijzen we daarom naar het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport – NZVT. 

De nodige informatie vindt men op de volgende site http://antidoping.nl/nzvt

Merkenoverzicht