Winkelwagen is leeg
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BES-T Amino Endurance

PDFE-mailadres
BES-T Amino Endurance

€ 29,50
FabrikantBES-T

BES-T Amino Endurance

Amino endurance van bes-t zorgt ervoor dat het lichaam het uithoudingsvermogen en de belastingduur maximaliseert. Het verwijdert snel afvalstoffen zoals melkzuur en ammoniak. Deze afvalstoffen ontstaan in het lichaam tijdens een inspanning. 

Eigenschappen van Amino Endurance

  • Stimuleert op zeer krachtige wijze de afbraak van melkzuur in de spieren (melkzuur =  afvalproduct van spierarbeid dat zich langzaam ophoopt en uiteindelijk tot spiervermoeidheid leidt).
  • Hierdoor wordt de verzuring van de spieren uitgesteld waardoor het uithoudingsvermogen toeneemt.
  • Bevordert de omzetting van glycogeen in ATP (Dit is de belangrijkste brandstof voor de spieren).
  • Door zijn relaxerend effect op de spieren draagt taurine bij tot een betere uithouding en helpt het tegen vermoeidheid. 
  • Bij intensieve inspanning wordt taurine onttrokken aan het spierweefsel, waardoor schade ontstaat. Taurine beschermt de spiercellen tegen celschade.
  • Is afgeleid van de naam Tauros (stier) en komt veel voor bij roofdieren. Het veroorzaakt bij de mens een verhoogde mate van activiteit, waarbij natuurlijke vermoeidheid sterk wordt onderdrukt.
  • Taurine helpt bij het regelen van de lichaamstemperatuur zodat je lichaam niet te snel afkoelt of het niet warm krijgt. 

Gebruiksaanwijzing
Bes-t animo endurance 20 minuten voor aanvang van de inspanning in voldoende mate aanbrengen op de gewenste lichaamsdelen tot dat het volledig weg is getrokken in de huid. 

Inhoud: 250 mlaanbieding banner
  
   

 

Merkenoverzicht