Winkelwagen is leeg
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Amacx 2+1 Gratis - Magnesium Liquid 3x25 ml

PDFE-mailadres
Amacx 2+1 Gratis - Magnesium Liquid 3x25 ml

€ 7,00
FabrikantAmacx

Amacx Magnesium Liquid 3 x 25 ml

Magnesium Liquid 3x25 ml voordelen:

  • 300 mg magnesium per ampul
  • 250 mg vitamine C per ampul
  • Zachte Orange smaak
  • 25 ml per ampul
  • 3 ampullen per verpakking

Amacx Magnesium Liquid

Magnesium is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie/spieren. Amacx Magensium Liquid is op basis van magnesiumglycerofosfaat (uitstekende gastro-intestinale tolerantie en hoge biologische beschikbaarheid). Magnesiumglycerofosfaat is een organisch zout met een hoge biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat het goed door het lichaam wordt opgenomen en goed wordt verdragen door maag en darmen.

Elke sporter verliest tijdens het sporten extra magnesium via zweet. Duursporters kunnen daarom baat hebben bij extra magnesium. Magnesium ondersteunt de energiestofwisseling, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid, helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans en is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie/spieren.

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem tijdens en na een fysieke inspanning, bevordert de energiestofwisseling en heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Prijs en Kwaliteit

De kwaliteitsstandaard van Amacx is zeer hoog. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de HACCP+ en GMP regelgeving. Dit zijn de hoogste standaards voor voedingssupplementen binnen Europa

Gluten én lactose vrij product
Samen met onze voedingsdeskundige hebben wij zorgvuldig uitgezocht welke producten zowel gluten als lactose vrij zijn. Alle gluten en lactose vrije producten zijn te herkennen aan het lactose/gluten vrije logo.

 Magnesium Liquid 3x 25 ml, Amacx, glutenvrij    Magnesium Liquid 3x 25 ml, Amacx, lactosevrij

Gebruiksadvies van de Amacx Magnesium Liquid:
Drink 1 ampul (25 ml) direct voor, tijdens of na je training. Niet meer dan 1 ampul per dag.

Waarschuwing: Het aanbevolen gebruiksadvies niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding & gezonde leefstijl zijn belangrijk.aanbieding banner
  
   

 

Merkenoverzicht